Călătorie ca pe vremea lui Flintstone: Uşa unui autobuz, legată cu o mătură. Explicaţia societăţii de transport public

O fotografie cu uşa unui autobuz din Focşani legată cu o cârpă şi o mătură a stârnit numeroase comentarii pe Facebook. Imaginea a fost postată de un consilier local liberal, iar comentatorii au făcut haz de necaz sau au criticat autorităţile.

1815 afișări
Imaginea articolului Călătorie ca pe vremea lui Flintstone: Uşa unui autobuz, legată cu o mătură. Explicaţia societăţii de transport public

Călătorie ca pe vremea lui Flintstone: Uşa unui autobuz, legată cu o mătură. Explicaţia societăţii de transport public

Potrivit consilierului Alina Drumea, fotografia a fost făcută marţi într-un autobuz din Focşani.

Drumea spune că pentru călători a fost o experienţă periculoasă şi îl provoacă pe primarul oraşului să se plimbe cu acest autobuz. De asemenea, consilierul local îi cere edilului să explice cum s-au cheltuit banii alocaţi transportului public.

„Administraţia PSD-istă pune în pericol viaţa celor care circulă cu autobuzele TPL. După ce în fiecare an s-au alocat milioane de lei pentru înnoirea parcului auto, primarul Misăilă nu a reuşit decât să pună mătura-n uşă pentru ca focşănenii să nu cadă, cumva accidental, din autobuz. Fotografia a fost făcută la primele ore ale dimineţii de marţi. Şoferul, speriat că uşile nu se mai închid, a încercat să le lege cu o cârpă, însă pentru că nu a reuşit, a apelat la coada măturii pentru a evita un incident. Îl provoc pe primarul PSD Cristi Misăilă să facă o plimbare cu un astfel de autobuz iar la destinaţie să spună dacă nu i-au îngheţat picioarele de frig şi inima de frică. Pe această cale, solicit public explicaţii de la Primăria Focşani despre cum s-au cheltuit banii focşănenilor cărora trebuia să li se asigure condiţii normale de transport în comun!”, a scris consilierul local pe Facebook.

Primarul Cristi Misăilă nu a putut fi contactat pentru a oferi explicaţii despre parcul auto al transportatorului public sau pentru a spune dacă va da curs provocării lansate de consilierul local.

În schimb, directorul societăţii locale de transport public spune că este vorba despre o defecţiune care a fost rapid remediată.

„A fost o defecţiune, s-a stricat uşa, şoferul a fost obligat să o blocheze deoarece se putea deschide în mers. Din cauza frigului s-a format un dop de gheaţă. Şoferul a făcut ce a putut, apoi când a ajuns cu autobuzul la garaj, defecţiunea a fost reparată”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul SC Transport Public, Ionel Diaconu.

Pe Facebook numeroşi oameni au comentat fotografia şi postarea.

„Păi ce explicaţii vrei să auzi Alina Drumea? Banii i-au <păpat> prin bancheturi şi promovări, banii contribuabililor intră în buzunarul lor şi în necesităţile caselor lor! Ce este aşa greu de înţeles? Până dau ăştia o explicaţie, fiul meu va avea nepoţi, şi nici atunci nu cred să avem vreun răspuns, legea nu este la fel ptr toţi”, consideră unul dintre cei care au văzut postarea consilierului local.

Unii spun că din cauza condiţiilor, numeroşi localnici pleacă din Focşani: „Să trăim bine, ho ho ho!!! Bătaie de joc... de asta se refugiază toţi din oraş!!!”.

Alţi focşăneni fac haz de necaz. „Sistem de blocare a uşilor defecte bio, model 2020. Preţ pornire achiziţie 2000€ ”, scrie un bărbat, completat imediat de altul. „Tehnologie marca Oprişan Misăila, cei mai mari inventatori din Focşani”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici