Călătoriile cu Societatea de Transport Bucureşti nu mai pot fi plătite prin SMS

Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunţat că suspendă serviciul de plată prin SMS al călătoriilor.

1323 afișări
Imaginea articolului Călătoriile cu Societatea de Transport Bucureşti nu mai pot fi plătite prin SMS

Călătoriile cu Societatea de Transport Bucureşti nu mai pot fi plătite prin SMS

"Ca urmare a expirării contractului dintre STB SA şi 4Pay Systems SRL, serviciul privind vânzarea prin SMS a titlurilor de călătorie “Abonamente de o zi" şi "Călătorii expres" a fost suspendat temporar", anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB), printr-un comunicat de presă postat marţi pe site-ul instituţiei.

În urma licitaţiei publice, noul contract a fost atribuit firmei SC SMS Ticketing SRL, urmând a fi implementat în termen de 10 zile de la semnare, precizează sursa citată.

Până la finalizarea implementării, acest serviciu rămâne suspendat urmând ca STBsă co munice public reintrarea în funcţiune a acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici