Calea ferată Hărman-Întorsura Buzăului, aproape de redeschidere

CFR Infrastructură a anunţat miercuri că lucrările la podul de la Budila sunt finalizate în proporţie de 98%, iar după recepţia lucrărilor se va redeschide linia de cale ferată Hărman-Întorsura Buzăului.

382 afișări
Imaginea articolului Calea ferată Hărman-Întorsura Buzăului, aproape de redeschidere

Calea ferată Hărman-Întorsura Buzăului, aproape de redeschidere

Potrivit unui comunicat al CFR Infrastructură, lucrările pentru reconstrucţia podului CF din comuna Budila, situat pe linia Hărman-Întorsura Buzăului, la km 17+318, şi de amenajare a albiei râului Târlung, sunt executate în proporţie de 98%. Compania anunţă că, după notificarea oficială a constructorului, de finalizare a tuturor lucrărilor, vor fi demarate procedurile de recepţie.

Prin finalizarea lucrărilor de reconstrucţie a noului pod feroviar peste râul Târlung, SRCF Braşov va redeschide linia de cale ferată Hărman-Întorsura Buzăului şi va asigura, totodată, legătura directă pe relaţia Braşov - Hărman - Întorsura Buzăului.

Compania susţine că operatorul privat Regio Călători a anunţat oficial Regionala CF Braşov că doreşte să reia serviciul public de transport feroviar de călători pe relaţia Braşov - Întorsura Buzăului cu 12 perechi de trenuri/zi.

Lucrările au început în 15 aprilie şi au costat aproape 25 de milioane de lei, fiind finanţate de la bugetul de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici