Călin Popescu Tăriceanu: Maior, Coldea, Dumbravă, câţiva dintre capii sistemului paralel de putere

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri, că George Maior, Florian Coldea şi generalul SRI Dumitru Dumbravă sunt câţiva dintre ”capii Sistemului paralel de putere” şi a afirmat că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, minte, devenind ”un fel de Pinochio”.

1705 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu: Maior, Coldea, Dumbravă, câţiva dintre capii sistemului paralel de putere

Călin Popescu Tăriceanu: Maior, Coldea, Dumbravă, câţiva dintre capii sistemului paralel de putere

”Capii Sistemului au fost Maior, Coldea, care au în continuare influenţă... Maior e ambasador în SUA, dl. Coldea predă lecţii despre rolul instituţiilor de intelligence în stat. Dacă ăsta e rolul pe care îl predă, atunci e clar că studenţii lui Coldea sunt vaccinaţi impropriu. Stimabila conducătoare a DNA care face vânătoare de oameni. Ăştia sunt cei care au luat deciziile, cei care erau într-o frăţie remarcabilă în noaptea alegerilor din 2009. Nu asta e lista completă. Sunt şi alţii pe care nu îi vedem. Generalul Dumbravă de la SRI care dădea consultanţă judecătorilor”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la RTV.

El s-a referit şi la ultimul interviu acordat de Laura Codruţa Kovesi.

”Mă uitam acum la ea cum i s-a înroşit nasul, cum a devenit un fel de Pinochio. În şedinţa aia celebră de bilanţ vă aduceţi amine ce spune? <Scoateţi repede nişte dosare ale unor oameni politic ca să luăm presiunea de pe noi>. Ce, ăia de la Inspecţia Judiciară sunt nebuni, sunt chiori, sunt orbi? Sistemul paralel de putere a acaparat puterea şi nu vrea să o piardă. Nu vrea să o piardă din teama că va trebui să dea socoteală pentru fărădelegile pe care le-au făcut. Să nu creadă că rămân nepedepsiţi! Nu se poate să îţi baţi joc de drepturile şi libertăţile oamenilor! Nu se poate să arestezi pe cine vrei. Cazul Negulescu, din păcate, nu e singular", a mai spus Tăriceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici