Camera de Comerţ Română-Americană din SUA confirmă vizita premierului Viorica Dăncilă la New York

Premierul Viorica Dăncilă, ministrul de Externe Ramona Mănescu şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici vor participa la evenimentul din 27 septembrie de la New York, a anunţat, la solicitarea MEDIAFAX, directorul executiv al Camerei de Comerţ Româno-Americană din SUA Elias Wexler.

939 afișări
Imaginea articolului Camera de Comerţ Română-Americană din SUA confirmă vizita premierului Viorica Dăncilă la New York

Camera de Comerţ Română-Americană din SUA confirmă vizita premierului Viorica Dăncilă la New York

„La evenimentul la care participă premierul, ministrul de Externe şi cel al Finanţelor vor fi prezenţi directori ai afacerilor de succes. I-am invitat să participe pe cei care au exprimat un interes pentru România, din instituţiile financiare, inclusiv bănci, administratori de pensii, gestionarea activelor, asigurări, consultanţi de investiţii şi de asemenea industria prelucrătoare, doctori cu cabinete particulare, dezvoltare în IT, doar ca să numim câţiva”, a transmis Elias Wexler, director executiv al Camerei de Comerţ Româno-Americană din SUA, la solicitarea MEDIAFAX.

„Datorită diversităţii celor invitaţi, ne aşteptăm să coordonăm o întâlnire care va aduce în discuţie o varietate de subiecte legate de afaceri, o întâlnire unde invitaţii noştri de onoare vor avea oportunitatea de a reacţiona şi vor fi încurajaţi de calitatea, reputaţia şi caracterul membrilor noştri”, completează Elias Wexler.

Acesta a adăugat că la eveniment vor participa preşedinţii filialelor noastre din Florida, DC, Los Angeles, New York şi România.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 22 - 29 septembrie, au declarat surse politice de MEDIAFAX.

Şeful Executivului va avea o întrevedere şi cu vicepreşedintele SUA Mike Pence, la care va semna cu oficialul american un acord în domeniul energetic, au precizat sursele citate.

Taguri:
sua,
dăncilă,
comerţ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici