Camion încărcat cu lemne, cuprins de flăcări pe un drum naţional din judeţul Gorj. FOTO, VIDEO

Un camion încărcat cu lemne a luat foc, joi, pe DN 67 D, în localitatea Arcani, judeţul Gorj. Circulaţia rutieră se desfăşoară, pe un singur sens, alternativ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

251 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, nu au fost înregistrate victime în urma incendiului izbucnit, joi seara, la camionul încărcat cu material lemnos.

Acesta a luat foc în mers.

`Am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un camion încărcat cu lemne, pe DN 67 D, pe raza localităţii Arcani. (...) La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la capul tractor. Colegii noştri au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvate cele două remorci încărcate cu lemne. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un cablu electric defect sau neizolat corespunzător", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Un utilaj al districtului Târgu-Jiu, din cadrul Secţiei Drumuri Naţionale, acţionează în zonă cu matetial antiderapant pentru a preveni îngheţarea apei folosite la stingerea incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
camion,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici