Campania de vaccinare din România continuă: Peste 15.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. 56 reacţii adverse raportate

  • În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 15.257 de persoane
  • De ieri, au fost raportate 56 de reacţii adverse minore.
  • O reacţie este în curs de investigare.
1217 afișări
Imaginea articolului Campania de vaccinare din România continuă: Peste 15.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. 56 reacţii adverse raportate

Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) este 140.447.

Număr de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (în ultimele 24 de ore) este 56 de reacţii comune şi minore, dintre care: 20 reacţii de tip local; 36 reacţii generale.

Număr de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie 2020) este 484 comune şi minore, dintre care: 193 reacţii locale cu durere la locul injectării; 291 reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

O reacţie este în curs de investigare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici