Video Campania “Voluntar Moto”: Peste 100 de motociclişti din Cluj livrează gratuit medicamente celor care au nevoie

  • Peste 100 de motociclişti din Cluj livrează gratuit medicamente celor care au nevoie
  • Campania “Voluntar Moto” sare în sprijinul celor în vârstă, dar şi al celor izolaţi
  • Cei care au nevoie pot suna la 0364.406.517 şi un motocilist va merge la farmacie în locul lor
512 afișări

Solidaritatea are cai putere în această perioadă! Peste 100 de motociclişti din Cluj livrează gratuit medicamente celor care au nevoie. Campania “Voluntar Moto” îi sprijină atât pe cei în vârstă, cât şi pe cei izolaţi la domiciliu. Motociliştii din Cluj aşteaptă doar un telefon la 0364.406.517 ca să-i ajute pe cei care au nevoie.

Campania “Vă ajutăm din Cluj” la care s-au alăturat şi motoclicliştii, prin "Voluntar Moto" este bine pusă la punct. Codul pe care îl spune motociclistul confirmă că este cel care îi aduce medicamentele şi nu un răufăcător.

Timotei Câmpean, iniţiator campanie “Voluntar Moto”: “E nevoie în această perioadă de voluntari, de oameni care să se implice, să facă treabă. Astfel, ne-am alăturat campaniei “Vă ajutam din Cluj” pe divizia de medicamente.“

Dan Craioveanu, motociclist: “Eu, de fapt, sunt programator, dar sunt şi motociclist şi acum în perioada asta când la unii le este mult mai greu decât nouă, ajut şi eu aducând medicamente la oamenii care au nevoie.”

Tudor Lupaşcu, motociclist: “Este nevoie de orice ajutor. Am făcut voluntariat online, am completat liste, rapoarte. Urmează să fac livrări de alimente şi medicamente.”

Peste 100 de motociclişti fac zilnic vountariat în Cluj. Pe lângă medicamente, motocicliştii livrează şi mâncare acolo unde este nevoie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici