Campanie de donare de sânge la Universitatea Politehnica Bucureşti, între 24 şi 28 februarie

Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR), în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Centrul de Transfuzii al Capitalei, organizează în holul Rectoratului instituţiei de învăţământ superior, în perioada 24 - 28 februarie, o sesiune de recoltare sangvină.

381 afișări
Imaginea articolului Campanie de donare de sânge la Universitatea Politehnica Bucureşti, între 24 şi 28 februarie

Campanie de donare de sânge la Universitatea Politehnica Bucureşti, între 24 şi 28 februarie (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Voluntarii interesaţi să doneze sânge şi/sau celule stem sunt aşteptaţi în oricare dintre cele cinci zile, între orele 8.00 şi 12.00, se precizează într-un comunicat remis de UNSR.

Organizatorii precizează că, în schimbul sângelui donat, voluntarii vor putea efectua, gratuit, un set de analize, iar cei care lucrează vor beneficia şi de o zi liberă şi de bonuri valorice.

Demersul de recoltare face parte din campania naţională "Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem!".

Potrivit datelor statistice, la fiecare trei secunde, un om are nevoie de sânge, iar 60% din populaţie va avea nevoie la un moment dat în viaţă. În acelaşi timp, doar 2% din populaţie donează sânge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici