Canabis în Olt | Un tânăr din Bucureşti a fost reţinut după ce a înfiinţat, într-un sat, o cultură de canabis pe 350 mp

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut de procurorii DIICOT, în urma unor percheziţii desfăşurate în localitatea Spineni, unde a fost descoperită o cultură de canabis pe o suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi.

1890 afișări
Imaginea articolului Canabis în Olt | Un tânăr din Bucureşti a fost reţinut după ce a înfiinţat, într-un sat, o cultură de canabis pe 350 mp

Un tânăr din Bucureşti a fost reţinut după ce a înfiinţat, într-un sat, o cultură de canabis pe 350 mp

Surse apropiate anchetei au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că la percheziţie anchetatorii au găsit o cultură outdoor de canabis pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi ce conţinea peste 300 de plante.

De asemenea, în anexele din casă au fost găsite la uscat muguri şi plante de canabis de aproximativ 10 kilograme.

Bărbatul pusese la punct un sistem pentru creşterea plantelor, poliţiştii şi procurorii găsind lăzi şi alveole din material plastic în care au fost crescute, iniţial, plantele de canabis, îngrăşământ lichid şi solid, folosit la stimularea creşterii, dispozitive pentru stropirea plantelor şi o pompă cu hidrofor pentru udat.

Cultura ar fi fost înfiinţată de un bărbat de 29 de ani, din municipiul Bucureşti. Acesta a fost reţinut de procurori pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunerea de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt.

Procurorul-şef al DIICOT Olt, Alexandru Dragomir, a declarat, pentru MEDIAFAX, că de la Spineni, traficanţii distribuiau marfa spre a fi comercializată.

La percheziţiile desfăşurate miercuri, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au participat şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, dar şi jandarmi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici