Când începe şcoala? Ministrul Sorin Cîmpeanu anunţă deschiderea anului şcolar 2021-2022, cu prezenţă fizică

  • Şcoala va începe pe 13 septembrie cu prezenţă fizică pentru toţi elevii.
  • Nu vor fi mai multe scenarii de funcţionare, spune ministrul Educaţiei.
  • Sorin Cîmpeanu se declară împotriva obligativităţii vaccinării.
7290 afișări
Imaginea articolului Când începe şcoala? Ministrul Sorin Cîmpeanu anunţă deschiderea anului şcolar 2021-2022, cu prezenţă fizică

Când începe şcoala?

Ministrul Educaţiei afirmă că şcoala va începe în format fizic pe 13 septembrie.

„Bazându-mă pe informaţiile pe care le am în limite de competenţă, bazându-mă pe cunoaşterea condiţiilor din şcoli, în care regulile sanitare au fost respectate mai riguros decât în orice alte locuri, cu excepţia unităţilor sanitare, bazându-mă pe nivelul ridicat de vaccinare a personalului din învăţământ, bazându-mă pe acţiunile pe care le avem în vedere pentru a susţine importanţa şi necesitatea vaccinării, mă pronunţ cât se poate de clar în favoarea deschiderii cu prezenţă fizică pentru toţi elevii fără scenarii de funcţionare. Am dreptul să manifest acest optimism, în paralel luând în considerare orice alte variante vor rezulta din evoluţia epidemiologică”, spune Sorin Cîmpeanu.

El spune şi că e posibil ca, pe viitor, cabinetele medicale din şcoli să fie transformate în centre de vaccinare şi se declară împotriva obligativităţii vaccinării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici