Candidatură surpriză. Cunoscutul actor Claudiu Bleonţ vrea să fie primar al comunei Beliş

  • Actorul Claudiu Bleonţ a anunţat că vrea să candideze ca independent la alegerile locale pentru funcţia de primar al comunei Beliş
  • El nu exclude colaborarea cu un partid
2577 afișări
Imaginea articolului Candidatură surpriză. Cunoscutul actor Claudiu Bleonţ vrea să fie primar al comunei Beliş

Claudiu Bleonţ

Actorul Claudiu Bleonţ a anunţat că vrea să candideze ca independent la alegerile locale pentru funcţia de primar al comunei Beliş, judeţul Cluj. El nu exclude şi o colaborare cu un partid.
 
Actorul a scris pe Facebook că se simte un candidat independent, care nu îşi propune să facă politică tributară unei doctrine politice, ci vrea să facă „politica cetăţeanului, politica locului, politica oamenilor”.
 
„Îmi propun să fac administraţie înainte de toate, dar administraţie pentru cetăţean, în slujba lui şi nu invers. Candidatura independentă este cea mai proprie mie, nu ascund că este seducătoare şi pentru mine şi cea mai potrivită sufletului meu şi felului meu de a fi”, a spus Bleonţ.
 
Actorul a precizat că nu se dezice de drumul său independent, dar nu exclude colaborarea cu orice forţă politică în stare să îl ajute să îi slujească pe moţii minunaţi din Apuseni.
 
Claudiu Bleonţ a explicat că un astfel de proiect depinde de susţinere politică şi finanţarea unui consiliu judeţean care este eminamente politic, astfel încât o administraţie de succes, mai ales într-o comună ca Beliş, al cărei buget este de 10 ori mai mic decît bugetul Teatrului Naţional din Bucureşti, ”se poate realiza doar ca parte integrantă a unui ecosistem politic”.
 
„Astea sunt regulile şi jocul democratic şi depinde doar de noi să nu uităm că ele trebuiesc folosite în slujba cetăţeanului şi nu pentru propria mărire”, a conchis Bleonţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici