CANICULA face victime. Patru persoane au leşinat în Prahova din cauza căldurii, printre aceste şi un preot

Patru persoane au leşinat pe stradă, joi, în Prahova, printre victimele căldurii fiind şi un preot care participa la hramul unei biserici din Ploieşti, dar şi o tînără care stătea la coadă la Serviciul de Înmatriculări Auto, transmite corespondentul MEDIAFAX.

414 afișări
Imaginea articolului CANICULA face victime. Patru persoane au leşinat în Prahova din cauza căldurii, printre aceste şi un preot

CANICULA face victime. Patru persoane au leşinat în Prahova din cauza căldurii, printre aceste şi un preot

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că echipajele de urgenţă au înregistrat în ultimele ore patru cazuri de persoane care au leşinat din cauza căldurii.

Primul caz a fost înregistrat în Ploieşti, la Serviciul Înmatriculări Auto, unde unei tinere i s-a făcut rău în timp ce stătea la coadă pentru a-şi depune dosarul.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost consultată de angajaţii Ambulanţei, dar a refuzat transportul la spital.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova a spus că Salvarea a fost chemată şi la biserica Domneasca Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Ploieşti, unde un preot a leşinat în timpul slujbei.

”Este vorba despre un preot în vârstă de 58 de ani. Era la o slujbă. Ne-am deplasat cu echipaj cu medic. I-a venit rău din cauza căldurii. A refuzat, însă, transportul la spital”, a spus George Duţă.

Alte două persoane, o femeie în vârstă de 64 de ani din Câmpina şi un bărbat de 64 de ani din Ploieşti, au avut nevoie de medici după ce au leşinat pe stradă.

În ultimele 12 ore, Ambulanţa Prahova a înregistrat 244 de solicitări.

Judeţul Prahova se află joi sub cod galben de caniculă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici