CANICULA face victime: Peste 40 de bucureşteni, căzuţi în stradă marţi

Un număr de 44 de bucureşteni au leşinat în locuri publice în ultimele 24 de ore, interval în care Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) a avut 659 de intervenţii la urgenţe, dintre care 126 în cazuri de lipotimii şi sincope, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

351 afișări
Imaginea articolului CANICULA face victime: Peste 40 de bucureşteni, căzuţi în stradă marţi

CANICULA face victime: Peste 40 de bucureşteni, căzuţi în stradă marţi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, la SABI au fost 1.166 solicitări, faţă de 1.273 în intervalul precedent, când indicele de confort termic a atins pragul critic.

Din totalul solicitărilor înregistrate în ultimele 24 de ore, mai mult de jumătate au fost pentru urgenţe, în 126 de cazuri fiind vorba despre lipotimii şi sincope.

Managerul SABI a precizat că, date fiind temperaturile ridicate din aceste zile, numărul echipajelor de intervenţie a fost suplimentat, luni fiind trei în plus, iar marţi, două.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici