Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată vineri într-un accident rutier în Capitală/ O persoană a fost rănită | FOTO

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată, vineri, într-un accident rutier în Bucureşti, surse judiciare declarând pentru MEDIAFAX că artista nu ar fi acordat prioritate unui taximetrist.

4729 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată vineri într-un accident rutier în Capitală/ O persoană a fost rănită | FOTO

Cântăreaţa Alexandra Stan a fost implicată vineri într-un accident rutier în Capitală/ Poliţia a deschis un dosar penal

Accidentul rutier s-a petrecut vineri, în jurul orei 13.00, la intersecţia străzilor General M.H Berthlot şi Luigi Cazzavilan.

În taximetru, se afla o femeie care a fost rănită în urma impactului şi care ulterior s-a prezentat la spital, la fel şi taximetristul.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Alexandra Stan nu ar fi acordat prioritate taximetristului, cei doi rămânând fără permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(FOTO: FACEBOOK)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici