Cântăreaţă de muzică populară, condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare după ce a lovit mortal cu maşina un bătrân. Tânăra este fiică de poliţist

Cântăreaţa de muzică populară Irina Birou, fiica unui poliţist, a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce, în 2016, a produs un accident rutier în urma căruia un bătrân de 83 de ani a murit. Decizia este definitivă.

3566 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţă de muzică populară, condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare după ce a lovit mortal cu maşina un bătrân. Tânăra este fiică de poliţist

Cântăreaţă de muzică populară, condamnată la doar 2 ani de închisoare, după ce a călcat cu maşina un bătrân

Curtea de Apel Craiova a respins, luni, toate apelurile făcute şi a decis să menţină sentinţa Judecătoriei Târgu-Jiu, prin care interpreta de muzică populară Irina Birou a fost condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare.

Hotărârea instanţei este definitivă.

De asemenea, asiguratorul a fost obligat de instanţă la plata de daune morale şi materiale către familia victimei, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

În 2016, în timp ce Irina Birou conducea un autoturism pe raza localităţii Moi, din judeţul Gorj, tânăra de 20 de ani, din Turburea, a lovit cu autoturismul un bărbat de 83 de ani, după ce bărbatul a încercat să-şi îndepărteze animalele aflate pe marginea drumului.

Bătrânul a murit pe loc.

Pe parcursul termenului de supraveghere, cântăreaţa va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, fie la Primăria Turburea, fie la liceul din localitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici