Cântăreaţa de muzică populară Viorica Ciotoi, găsită moartă în locuinţa sa

Cântăreaţa de muzică populară Viorica Ciotoi în vârstă de 41 de ani a fost găsită moartă în locuinţa sa din Botoşani, Poliţia declanşând o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5924 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa de muzică populară Viorica Ciotoi, găsită moartă în locuinţa sa

Cântăreaţa de muzică populară Viorica Ciotoi, găsită moartă în locuinţa sa

Purtătorul de cuvânt în cadrul Poliţiei Botoşani, Daniela Darea, a declarat că femeia a fost găsită moartă de către soţul său, duminică după-amiază, acesta sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe.

Potrivit sursei citate, în locuinţa cântăreţei se mai aflau şi cei doi copii ai acesteia, un băieţel de un an şi o fetiţă de trei ani.

Medicii sosiţi la faţa locului au găsit-o pe cântăreaţă în stop cardio-respirator şi au încercat să o resusciteze timp de aproximativ 45 de minute, însă fără niciun rezultat.

Potrivit sursei citate, nu există suspiciuni cu privire la "comiterea unei fapte penale" în acest caz.

"În urma examinării cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă. Nu avem suspiciuni în legătură cu comiterea unei fapte penale, însă am dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cauzele care au dus la deces. Şi în funcţie de concluziile medico-legale vom continua ancheta", a spus Darea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici