Cântăreţul de muzică populară Vlada Misici a fost reţinut

Cântăreţul de muzică populară Vlada Misici, ridicat de procurori pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere şi constituire de grup infracţional organizat, a fost reţinut, fiind acuzat că ar fi obligat tinere, unele minore, să întreţină relaţii sexuale cu clienţi ai barului său.

885 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul de muzică populară Vlada Misici a fost reţinut

Cântăreţul de muzică populară Vlada Misici ridicat de procurori pentru trafic de persoane, reţinut

Procurorul-şef al DIICOT Timişoara, Mircea Andreş, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că interpretul de muzică populară din Banat Vlada Misici a fost reţinut pentru 24 de ore pentru trafic de persoane, viol ca mijloc de constrângere şi constituire de grup infracţional organizat.

Misici urmează să fie prezentat, în cursul zilei de marţi, judecătorilor Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, în anul 2012, Vlada Misici ar fi obligat mai multe fete, unele dintre acestea minore, sub ameninţare şi viol ca mijloc de constrângere, să întreţină relaţii sexuale cu clienţii săi, în diferite locuri din Timişoara, tinerele depunând plângeri împotriva interpretului de muzică populară.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Timişoara au percheziţionat, luni seară, atât locuinţa, cât şi localul deţinut de Vlada Misici, în urma percheziţiilor, în locuinţa cântăreţului fiind găsite două pistoale cu gaz pentru care bărbatul nu ar fi avut autorizaţie.

În acelaşi dosar mai este cercetată o angajată a lui Misici, luni seară fiind percheziţionată şi locuinţa acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici