Cântăreţul legendar Nick Cave mai pierde un fiu. Jethro Lazenby a murit la vârsta de 31 de ani

Nick Cave mai pierde un fiu, după ce în 2015 un alt băiat al său, Arthur, a murit la 15 ani. Jethro Lazenby a murit la vârsta de 31 de ani

5951 afișări
Imaginea articolului Cântăreţul legendar Nick Cave mai pierde un fiu. Jethro Lazenby a murit la vârsta de 31 de ani

Vestea a fost confirmată într-o declaraţie pentru NME de către solistul trupei Bad Seeds: „Cu multă tristeţe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători dacă am avea intimitate în acest moment".

Fiul cântăreţului, model cunoscut şi sub numele de Jethro Cave, fusese închis la începutul acestui an în urma unei agresiuni asupra mamei sale, Beau Lazenby, în Melbourne.

The Sun scrie că Jethro Lazenby, care locuia în Melbourne, fusese eliberat din închisoare cu două zile înainte de deces. Acesta se confrunta cu probleme personale de câţiva ani, după ce s-a luptat cu sănătatea sa mintală.

Potrivit Daily Mail, Jethro fusese eliberat pe cauţiune, după ce un magistrat a dispus ca el să urmeze un tratament împotriva abuzului de substanţe şi să evite contactul cu mama sa timp de doi ani.

Cave şi-a mai pierdut un fiu, Arthur, în 2015, după ce acesta a căzut de pe o stâncă din Brighton. Avea 15 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nick cave,
fiu,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici