Cap al lumii interlope din Craiova, ucis în urma unei partide de poker (Video)

Un bărbat cunoscut drept cap al lumii interlope din Craiova a murit la spital, marţi dimineaţă, la scurt timp după ce a fost împuşcat de un cunoscut de-al său cu care juca poker.

2093 afișări
Imaginea articolului Cap al lumii interlope din Craiova, ucis în urma unei partide de poker (Video)

Cap al lumii interlope din Craiova, ucis în urma unei partide de poker (Video)

Poliţiştii au fost solicitaţi, marţi, în jurul orei 4.30, să intervină într-un cartier craiovean, acolo unde a avut loc un conflict în care s-au folosit arme albe şi de foc. Potrivit poliţiştilor, Mihai Pârvu, zis Caiac, şi Cătălin Mavriche au jucat poker într-un cazinou din Craiova. Martorii susţin că Mavriche ar fi pierdut 50.000 de euro în favoarea lui Caiac, pe care l-a acuzat că ar fi măsluit cărţile. Într-o altercaţie iscată între cei doi, Caiac ar fi scos o sabie cu care l-a tăiat pe Mavriche pe faţă şi pe braţe. La rândul său, acesta a scos un pistol cu care a tras spre agresor, pe care l-a rănit, potrivit poliţiştilor, în zona cervicală.

Cei doi au fost duşi cu o Ambulanţă la SJU Craiova pentru îngrijiri medicale. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Mihai Pârvu, zis Caiac, bărbatul împuşcat decedând în jurul orei 6.30.

Potrivit medicilor, rănile provocate lui Cătălin Mavriche nu îi pun viaţa în pericol, acesta riscând închisoarea până la 25 de ani pentru omor.

Susţinători ai celor doi bărbaţi implicaţi în altercaţie se află în curtea SJU Craiova

Marţi, dimineaţă, în curtea SJU Craiova, s-a iscat un conflict spontan între susţinătorii lui Mihai Pârvu, zis Caiac, şi Cătălin Mavrike, implicaţi într-un scandal de la un joc de poker. Incidentul a fost aplanat de forţele de intervenţie rapidă, în număr de câteva zeci. În curtea spitalului sunt peste 20 de maşini ale Poliţiei şi Jandarmeriei, pregătite să intervină în caz de urgenţă.

Supravieţuitorul incidentului este în stare stabilă

Bărbatul tăiat cu sabia în altercaţiea cu unul dintre capii lumii interlope din Craiova este internat la Clinica de Terapie Intensivă a Spitalul Judeţean de Urgenţă, starea sa de sănătate fiind stabilă.

Cătălin Mavriche a fost adus, marţi dimineaţă, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Craiova, bărbatul având multiple plăgi la nivelul feţei şi mâinilor.

"Starea pacientului este acum stabilă. A fost diagnosticat cu plagă tăiată de 12 centimetri în regiunea mandibulă dreaptă, plagă tăiată regiunea frontală şi o plagă tăiată mână stângă. Este internat la Clinica de Terapie Intensivă", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, medicul Bogdan Fănuţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Craiova, Adriana Trică, bărbatul împuşcat, Mihai Pârvu, zis Caiac, a fost resuscitat de medici mai bine de 40 de minute, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieţii.

"Pacientul care a decedat a fost adus în şoc hemoragic. A intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat 40 de minute, însă nu a mai putut fi salvat", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, Adriana Trică.

De numele lui Mihai Pârvu, zis Caiac, se leagă scandalul din septembrie 2003, atunci când peste 300 de rromi din Faţa Luncii, înarmaţi cu furci, săbii şi topoare, au ieşit pe stradă. Atunci, Mihai Pârvu, zis Caiac, Gigel Tandarescu, zis Roşianu, şi Gigi Vadik Zavera, zis Gigioc, erau acuzaţi că nu le permit rromilor din Craiova să intre în baruri şi discoteci.

Sute de poliţişti şi jandarmi asigură ordinea în Craiova

Un număr de 400 de poliţişti şi 200 de jandarmi asigură ordinea publică în Craiova în urma uciderii unuia dintre capii lumii interlope.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, inspectorul principal Florentina Popescu, a declarat, marţi, că 400 de poliţişti şi 200 de jandarmi sunt angrenaţi şi asigură măsuri de protecţie şi ordine în Craiova.

"Pentru prevenirea unor acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, în municipiul Craiova, sunt angrenate forţe de ordine formate din poliţişti şi jandarmi, fiind dispuse măsuri speciale în locurile cu potenţial criminogen", a declarat inspector principal Florentina Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici