Capitala după codul galben de ploaie şi grindină: 14 copaci, căzuţi pe carosabil. 10 maşini, avariate - FOTO

Un număr de 14 copaci au căzut pe carosabil sau pe autoturisme, în urma ploii de duminică seara, zece maşini fiind avariate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

4562 afișări
Imaginea articolului Capitala după codul galben de ploaie şi grindină: 14 copaci, căzuţi pe carosabil. 10 maşini, avariate - FOTO

ISU Bucureşti-Ilfov: 14 copaci, căzuţi pe carosabil. 10 maşini, avariate (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, pompierii au intervenit în aceste situaţii, ca urmare a fenomenelor meteorologice, caracterizate prin ploaie, grindină şi intensificări ale vântului.

De asemenea, angajaţii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit şi în cazul a două persoane care s-au electrocutat, după ce au călcat pe cabluri de electricitate rupte la căderea unui copac pe carosabil. Iniţial, prin apelul de urgenţă la 112 a fost anunţat faptul că o singură persoană s-a electrocutat. Odată ajunşi la faţa locului, parmedicii au constatat că este vorba despre încă o persoană aflată în aceeaşi situaţie.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc pe Strada Episcop Chesarie, din Bucureşti, cele două persoane fiind transportate la Spitalul Universitar, ele fiind conştiente.

În Capitală, mai multe străzi au fost inundate, duminică seara, din cauza ploii torenţiale, una dintre acestea fiind Lânăriei din Sectorul 4 al Capitalei, care este inundată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici