Carabulea, la ieşirea din sediul DNA Alba Iulia: Am stat la taclale

Omul de afaceri Ilie Carabulea a declarat, luni, la ieşirea din sediul DNA Alba Iulia, unde a fost audiat în dosarul în care sunt cercetaţi, pentru fapte de corupţie, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Sibiu, Florin Apostu, şi un ofiţer SRI, că a stat "la taclale" cu anchetatorii.

152 afișări
Imaginea articolului Carabulea, la ieşirea din sediul DNA Alba Iulia: Am stat la taclale

Carabulea, la ieşirea din sediul DNA Alba Iulia: Am stat la taclale (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Audierile la DNA Alba Iulia au durat aproape patru ore.

La ieşirea din sediul DNA Alba Iulia, întrebat de jurnalişti de ce au durat atât de mult audierile, Ilie Carabulea a spus că le-a plăcut să stea la cafele şi la poveşti.

"Ne-a plăcut să stăm la cafele, la poveşti. Am stat la taclale", a spus Carabulea.

Întrebat de un jurnalist dacă este adevărată acuzaţia care i se aduce, că ar fi dat mită o maşină prim-procurorului Florin Apostu, Carabulea i-a spus acestuia: "Domnule, matale eşti om serios".

Omul de afaceri a mai afirmat că a fost citat în calitate de martor şi a refuzat să dea mai multe detalii.

Deranjat de unul dintre cameramanii care îl filmau, Carabulea i-a spus: "Pleacă mă de aici. Ce dracu, eşti ţigan? Lasă-mă în pace".

Omul de afaceri a plecat spre Sibiu cu un autoturism în care îl aştepta avocatul Nicolae Ucă, care va fi citat miercuri în acest dosar.

Şi acesta a refuzat să facă declaraţii, spundându-le jurnaliştilor să aştepte să vină la Alba Iulia.

Omul de afaceri Ilie Carabulea s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul DNA Alba Iulia, pentru audieri în dosarul în care au fost reţinuţi, pentru fapte de corupţie, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Sibiu, Florin Apostu, şi un ofiţer SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici