Carambol pe DN14: Patru maşini implicate într-un accident, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Patru maşini au fost implicate, marţi seara, într-un accident produs pe DN14, în zona localităţii Şaroş pe Târnave, din judeţul Sibiu. Potrivit poliţiştilor, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în alte trei maşini care circulau din sens opus.

489 afișări
Imaginea articolului Carambol pe DN14: Patru maşini implicate într-un accident, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Carambol pe DN14

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DN14, în Şaroş pe Târnave, unde un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit o dubiţă şi alte două maşini.

ISU Sibiu anunţă că un echipaj SMURD a intervenit la faţa locului şi acordă îngrijiri medicale unei persoane rănite.

Traficul în zonă este blocat. Poliţiştii rutieri sunt la locul accidentului şi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta a avut loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici