Carambol pe un drum din Galaţi. Două persoane rănite au fost salvate de un pompier în timpul liber

Un pompier gălăţean a salvat două persoane rănite, blocate în maşini, marţi dimineaţa, în urma unui carambol produs pe un drum judeţean din apropierea oraşului Galaţi. Salvatorul a scos persoanele din autoturisme şi le-a acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor medicale.

244 afișări
Imaginea articolului Carambol pe un drum din Galaţi. Două persoane rănite au fost salvate de un pompier în timpul liber

Carambol pe un drum din Galaţi

Potrivit ISU Galaţi, accidentul s-a produs pe DJ251, în localitatea Schela.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje medicale de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. De asemenea, în urma apelului de urgenţă, pe drumul judeţean s-au deplasat echipaje de Poliţie.

Salvatorii au constatat că pe şosea a avut loc un carambol cu trei maşini, în care se aflau nouă persoane.

Două victime erau încarcerate şi au fost salvate de un pompier din cadrul ISU Galaţi, aflat în timpul liber şi care era în zonă. Acesta a reuşit să scoată din maşini cele două persoane rănite, apoi victimele au primit îngrijiri medicale de la cele două echipaje medicale care au sosit la faţa locului.

La ora transmiterii acestei ştiri, răniţii sunt transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Circulaţia prin zonă este blocată, iar echipajele de Poliţie dirijează maşinile pe rute ocolitoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici