Carantină în Ilfov: Restricţii prelungite cu şapte zile în mai multe localităţi. Mogoşoaia iese din carantină sâmbătă, la ora 22

  • Carantina a fost prelungită cu 7 zile în mai multe localităţi din judeţul Ilfov.
  • Măsura se aplică în Popeşti-Leordeni, Otopeni, Dobreşti şi Corbeanca începând de sâmbătă seara.
  • Comuna Mogoşoaia din judeţul Ilfov iese sâmbătă, de la ora 22.00, din carantină.
6167 afișări
Imaginea articolului Carantină în Ilfov: Restricţii prelungite cu şapte zile în mai multe localităţi. Mogoşoaia iese din carantină sâmbătă, la ora 22

Carantina va fi ridicată sâmbătă în comuna Mogoşoaia din Ilfov

Decizia de ridicare a carantinei, înaintată de DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, a fost avizată vineri, informează Prefectura Ilfov.

Astfel, măsurile de carantină vor fi ridicate începând de sâmbătă, de la ora 22.00.

Localitatea Mogoşoaia este în carantină din luna noiembrie, iar măsuri specifice au fost prelungite periodic de mai multe ori până acum.

Carantină prelungită cu 7 zile în mai multe localităţi din Ilfov

Potrivit Prefecturii Ilfov, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a semnat vineri ordinele pentru prelungirea carantinei în:

  • Bragadiru
  • Chiajna
  • Corbeanca
  • Dobreşti 
  • Otopeni
  • Popeşti-Leordeni

Decizia a fost luată după ce în oraşul Popeşti-Leordeni rata de incidenţă a cazurilor de Covid-19 a fost de 5,78 la mia de locuitori, în oraşul Otopeni de 5,73, în comuna Dobreşti de 5,79, iar în Cobeanca de 6,24 la mia de locuitori. În Bragadiru, incindenţa cazurilor de Covid-19 ajunsese la 6,85 la mia de locuitori, iar în Chiajna la 5,26.

Pentru Corbeanca, Dobroieşti, Otopeni şi Popeşti-Leordeni carantina a fost prelungită cu 7 zile începând de sâmbătă, ora 22.00, în timp ce în Bragadiru şi Chiajna măsura se aplică deja de ieri, de la ora 22.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici