Carantina în oraşul clujean Gherla nu va fi prelungită. Restricţiile vor fi ridicate joi

  • Carantina în oraşul Gherla nu va fi prelungită, astfel încât restricţiile impuse vor fi ridicate începând de joi dimineaţă, de la ora 5.00.
318 afișări
Imaginea articolului Carantina în oraşul clujean Gherla nu va fi prelungită. Restricţiile vor fi ridicate joi

Carantina în oraşul clujean Gherla nu va fi prelungită. Restricţiile vor fi ridicate joi

Decizia a fost luată după ce autorităţile au constatat că rata de incidenţă a cazurilor de COVID-19 a scăzut în Gherla la 5,17 la mia de locuitori.

„Având în vedere scăderea ratei incidenţei în municipiul Gherla la 5,17, precum şi analiza de risc a DSP, nu se mai impune prelungirea carantinei, aceasta urmând a fi ridicată în 03.12.2020 la ora 5”, a anunţat miercuri Mircea Abrudean, prefectul judeţului Cluj.

Oraşul Gherla a intrat în carantină la începutul lunii noiembrie, când rata de infectare era de 8,44 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici