Caraş-Severin: Cisternă cu acetonă răsturnată în urma unui accident pe DN6. Traficul este închis

Un bărbat care conducea, luni seară, un autoturism între localităţile Orşova şi Caransebeş, pe DN6, a murit, după ce a încercat să facă o depăşire intrând pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o cisternă încărcată cu acetonă, care s-a răsturnat, circulaţia rutieră fiind închisă pe ambele sensuri.

156 afișări
Imaginea articolului Caraş-Severin: Cisternă cu acetonă răsturnată în urma unui accident pe DN6. Traficul este închis

Caraş-Severin: Cisternă cu acetonă răsturnată în urma unui accident pe DN6. Traficul este închis (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Ancuţa Cheţan, accidentul a avut loc, luni seară, pe DN6, între localităţile Slatina Timiş şi Ilova, traficul fiind închis în această zonă pe ambele sensuri de circulaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform sursei citate, un bărbat de 49 de ani care conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Caransebeş a depăşit o coloană de maşini, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu o cisternă care circula regulamentar din sens opus şi care era condusă de un cetăţean ungar în vârstă de 46 de ani.

"În urma impactului conducătorul autoturismului a decedat. Şoferul cisternei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a declarat Ancuţa Cheţan.

Potrivit sursei citate, cisterna, care este încărcată cu acetonă, s-a răsturnat, însă nu s-au înregistrat scurgeri de substanţă inflamabilă.

Pompierii au izolat perimetrul în care a avut loc accidentul, până la finalizarea cercetării la faţa locului.

Poliţiştii au deschis dosar penal, în acest caz, pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească cu exactitate care au fost împrejurările în care a avut loc acest accident rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici