Caraş-Severin: Descinderi pentru prinderea unor suspecţi de furt de la o societate în lichidare

Poliţiştii din judeţul Caraş-Severin fac, joi dimineaţă, 20 de descinderi în localitatea Moldova Noua şi în împrejurimi, pentru prinderea mai multor persoane suspectate de furtul de materiale feroase şi neferoase de la o societate minieră aflată în proces de lichidare.

406 afișări
Imaginea articolului Caraş-Severin: Descinderi pentru prinderea unor suspecţi de furt de la o societate în lichidare

Caraş-Severin: Descinderi pentru prinderea unor suspecţi de furt de la o societate în lichidare (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Serviciului Cabinet al Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, comisar Dan Bortiş, poliţişti din cadrul instituţiei şi poliţişti de la Moldova Nouă, coordonaţi de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, fac 20 de descinderi pentru prinderea mai multor persoane suspectate de furtul de materiale feroase şi neferoase de la o societate minieră aflată în proces de lichidare.

El a precizat că descinderile sunt urmare a unor dosare penale deschise de procurorii de la Moldova Nouă după ce au fost semnalate mai multe furturi din societatea minieră.

Potrivit anchetatorilor societatea minieră este Moldomin S.A. Moldova Nouă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici