Averea preşedintelui ANOFM: Silviu Bian deţine patru terenuri, patru locuinţe, două autoturisme şi un tractor

Secretarul de stat Silviu Bian, care ca preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are un venit anual de 53.800 de lei, deţine patru terenuri, patru locuinţe, două autoturisme şi un tractor, potrivit dcelaraţiei sale de avere, depusă în 14 iunie anul acesta.

892 afișări
Imaginea articolului Averea preşedintelui ANOFM: Silviu Bian deţine patru terenuri, patru locuinţe, două autoturisme şi un tractor

Averea preşedintelui ANOFM: Silviu Bian deţine patru terenuri, patru locuinţe, două autoturisme şi un tractor (Imagine: Shutterstock)

Potrivit documentului citat, postat pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Silviu Bian deţine, împreună cu soţia sa, Victoria Bian (medic de familie) un teren în Teiuş de 10.200 mp, două în Alba de 3.600 mp şi 2.500 mp, iar unul în localitatea Ighiu de 860 mp.

Totodată, Bian deţine din 1992 o locuinţă (24 metri pătraţi) în Cluj Napoca şi alte trei în Alba Iulia - una din 1994, de 69 de mp, alta din 2004 de 50 mp şi încă una de 54 mp din 2008.

Un autoturism Mitsubishi Colt din 1991, o Dacie 1310 din anul 1999 şi un tractor U650 din 1970 - sunt bunuri mobile declarate de Bian.

El este membru în corpul de experţi contabili autorizaţi, "practician în insolvenţă, evaluator", potrivit declaraţiei de interese, în care consemnează că este şi acţionar la SIF Banat Crişana, membru în Consiliu de Administraţie în CN PAS, preşedinte CA la CN FPA.

Bian deţine un depozit bancar de 40.000 de lei.

Silviu Bian a fost numit la conducerea ANOFM din anul 2009, el mai conducând agenţia şi în perioada 2005 - 2007

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici