Care este starea de sănătate a pacienţilor de la Matei Balş, care au fost transferaţi la alte unităţi sanitare

Au fost comunicate detaliile despre starea de sănătate a pacienţilor afectaţi de incendiul care a avut loc la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” şi care au fost transferaţi în alte unităţi sanitare.

176 afișări
Imaginea articolului Care este starea de sănătate a pacienţilor de la Matei Balş, care au fost transferaţi la alte unităţi sanitare

Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan” Bucureşti: 11 pacienţi, stare stabilă, staţionară.

Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti: 4 pacienţi - 2 pacienţi în stare generală bună, urmează să fie externaţi în zilele următoare; 1 pacient în stare generală mediocră, stabil în prezent; 1 pacient în stare gravă (ATI), stabil în prezent.

Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias”: 6 pacienţi: stare stabilă, staţionară.

Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş”: 6 pacienţi - 1 pacient în stare gravă (ATI), 5 pacienţi în stare stabilă, staţionară.

Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”: 3 pacienţi în stare stabilă, staţionară (ATI).

Spitalul Militar Central: 4 pacienţi. SMC - 2 pacienţi: 1 pacient în stare stabilă, internat în secţia ATI; 1 pacient intubat, instabil (ATI). ROL2: 2 pacienţi în stare stabilă.

Spitalul „Witting”: 3 pacienţi, stare stabilă, staţionară.

Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”: 4 pacienţi. 2 pacienţi în stare stabilă, evoluţie staţionară; 2 pacienţi în secţia ATI: 1 pacient ameliorare clinică uşoară, 1 pacient cu evoluţie spre agravare.

Spitalul MAI „Dimitrie Gerota”: 1 pacient intubat (ATI), stare staţionară.

Spitalul de Urgenţă Floreasca: 3 pacienţi în stare stabilă, 3 pacienţi au fost externaţi în 30.01.2021.

Spitalul Monza: 3 pacienţi, stare stabilă, staţionară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici