Care este starea lui Rică Răducanu, după operaţia de prostată/ Reprezentant Spital Colentina: „Este foarte glumeţ”

Starea de sănătate a lui Rică Răducanu evoluează favorabil şi primeşte tratament cu antibiotice după ce a fost operat de adenom de prostată la Spitalul Colentina din Capitală, medicii urmând să-l externeze la începutul săptămânii viitoare. Fostul portar al naţionalei României şi-a păstrat umorul.

844 afișări
Imaginea articolului Care este starea lui Rică Răducanu, după operaţia de prostată/ Reprezentant Spital Colentina: „Este foarte glumeţ”

Care este starea lui Rică Răducanu, după operaţia de prostată/ Reprezentant Spital Colentina: „Este foarte glumeţ”

„Domnul Rică Răducanu a fost operat de şeful Secţiei de Urologie, Victor Cauni. În prezent, starea dânsului este una favorabilă. A primit tratament corespunzător, va fi externat luni sau marţi. (...) Este şi a fost pe cele mai bune mâini. (...) Diagnosticul este unul complicat, dar dacă se intervine la timp, totul merge în direcţia corectă. (...) Primeşte tratament cu antibiotic”, a declarat dr. Ioan Bogdan Furtună, directorul medical al Spitalului Colentina.

Potrivit acestuia, fostul portar şi-a păstrat umorul, chiar dacă a fost supus unei intervenţii chirurgicale: „Domnul Răducanu este foarte glumeţ, starea dânsului de spirit şi-o menţine”.

Fostul portar al naţionalei României Rică Răducanu este internat la Spitalul Colentina din Capitală după ce a fost supus, la începutul săptămânii, unei intervenţii chirurgicale, fiind diagnosticat cu adenom de prostată. Operaţia a decurs bine.

Necula "Rică" Răducan este unul dintre cei mai mari portari pe care fotbalul românesc i-a cunoscut în perioada 1972-1975, performanţele sale fiind recompensate cu două Cupe ale României. După zece campionate jucate pentru Rapid, echipa în care a debutat, a trecut la Sportul Studenţesc şi apoi la Steaua, în anul 1978, echipa cu care a cucerit a treia Cupă a României din cariera sa.

A primit titlul de Maestru Emerit al Sportului, având la activ 329 de meciuri jucate în prima divizie, iar în echipa naţională 61 de selecţii. Este recunoscut ca personalitate a sportului românesc fiind considerat portarul care a dominat "viaţa fotbalistică" în perioada 1965 si 1978. Fostul fotbalist a fost decorat, în martie 2008, de preşedintele Traian Băsescu cu "Meritul Sportiv" Clasa III, alături de Cornel Dinu şi Mircea Lucescu, reprezentanţi ai generaţiei care a participat la Campionatul Mondial din Mexic din 1970.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici