Care sunt măsurile de siguranţă sanitară la Aeroportul Iaşi, unde o angajată a fost confirmată cu coronavirus

  • O angajată de la Departamentul de Securitate de la Aeroportul Internaţional Iaşi a fost confirmată cu infecţia cu SARS COV2
  • Cele 22 de persoane care au intrat în contact cu aceasta au fost testate, iar rezultatul a fost negativ
  • Dacă pleci sau vii la Iaşi cu avionul, măsurile sunt stricte: ai trasee separate, trebuie să porţi mască şi constant îţi reaminteşte cineva să păstrezi distanţa socială
646 afișări
S-a dat alerta la Aeroportul Internaţional Iaşi după ce o angajată de la Departamentul de Securitate a fost confirmată cu infecţia cu SARS COV2. Din fericire, niciuna dintre persoanele cu care a intrat în contact la serviciu nu a mai luat virusul.

„Persoana care s-a infectat s-a infectat acasă. Soţul a fost cel infectat în primă fază, şi soţia, care lucrează pe aeroport, a făcut infecţia”, a explicat Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Internaţional Iaşi. 

Dacă vrei să pleci cu avionul de la Iaşi, trebuie să ştii că masca e obligatorie în terminale, că ţi se ia temperatura când intri în aeroport, că ai trasee speciale şi ţi se va reaminti constant să păstrezi distanţa socială.
 
„Pe Aeroportul Iaşi s-au făcut trasee speciale pentru pasageri, astfel încât să fie păstrată distanţarea socială. Totodată, ţin să precizez că accesul în Aeroportul Iaşi se face doar cu mască”, a precizat Anca Burniche, purtător de cuvânt al Aeroportului  Internaţional Iaşi.  
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici