Carlo Pignoloni devine noul country manager al Enel în România

Enel anunţă că, începând de joi, Carlo Pignoloni, manager al operaţiunilor Enel Green Power în Italia, va prelua funcţia de country manager al Enel România, înlocuindu-l pe Georgios Stassis.

215 afișări
Imaginea articolului Carlo Pignoloni devine noul country manager al Enel în România

Carlo Pignoloni devine noul country manager al Enel în România

Carlo Pignoloni a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică la Universitatea Politehnică din Milano şi s-a alăturat Grupului Enel în 1990, ocupând de-a lungul anilor mai multe poziţii în arii diferite de business ale Grupului.

Carlo nu este la prima experienţă în România, întrucât a condus în perioada 2008-2011 operaţiunile locale ale Enel Green Power, potrivit unui comunicat remis joi de reprezentanţii Enel.

Georgios Stassis, care a condus operaţiunile Enel în România începând cu anul 2016, a fost numit recent CEO şi Chairman al companiei Power Public Corporation (PPC), cea mai mare companie de utilităţi din Grecia, deţinută de stat.

Taguri:
enel,
energie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici