Carmen Dan, despre DNA: Ştiu că sunt o ţintă luată la pachet cu Liviu Dragnea

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susţine că este o ţintă a procurorilor, din cauza faptului că este apropiată de Liviu Dragnea, preşedintele PSD, susţinând că se aşteaptă să i se întâmple "lucruri care nu ar trebui să se întâmple".

1110 afișări
Imaginea articolului Carmen Dan, despre DNA: Ştiu că sunt o ţintă luată la pachet cu Liviu Dragnea

Carmen Dan, despre DNA: Ştiu că sunt o ţintă luată la pachet cu Liviu Dragnea

"Am spus că atâta timp cât nu am încălcat legea, nu cred că mi se poate întâmpla ceva. Iată că tot ce se întâmplă conduce către reconsiderarea acestei afirmaţii. Se pare că nu este suficient să nu încalci legea şi să nu faci nimic ca să nu ti se întâmple ceva (..) Am inţeles imediat că, până la urmă, ţinta nu sunt eu, este presedintele partidului, Liviu Dragnea, şi orice persoană care este asimilată ca fiind o persoană apropiată preşedintelui partidului trebuie să primească semnale clare că ar putea să păţească ceva. Ştim ce s-a întâmplat cu cele două colge. Pot să dau timpul înapoi şi să arăt că sunt femei din PSD care au trecut prin astfel de situaţii şi le-aş da exemplu pe Olguţa Vasilescu, când era primar, Gabriela Firea, primar general, cele două colege ale mele care trebuiau să plece. (..) Eu ştiu că sunt o ţintă doar asimilată şi luată la pachet cu Liviu Dragnea şi mă aştept să se întâmple lucuri care, în mod normal, nu ar trebui să se întâmple", a declarat Carmen Dan la Antena 3.

Ministrul a făcut referire la denunţul pe care l-a făcut la DNA, pe numele ei, Romica Parpalea, cunoscut drept mortul lui Dragnea. Romică Părpălea mers la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), la jumătatea lunii octombrie, pentru a depune o plângere pe numele lui Liviu Dragnea şi a lui Carmen Dan. Pe aceasta din urmă, el o acuză de abuz în serviciu şi trafic de influenţă.

"Înainte de a apărea acest denunţ am avut sentimentul că am avut posibilitate să citesc un scenariu. Un scenariu imaginar. Mă şi aşteptam să se întâmple ceva. Nu spun că ăsta ar fi singurul lucru care ar putea să se întâmple, dar a existat acest denunţ la DNA. Nu am absolut nimic cu procurorul şef al DNA, din punctul meu de vedere e o persoană care trebuie să îşi facă treaba acolo, în instituţia pe care o reprezintă, aşa cum trebuie să-mi fac şi eu treaba la MAI", a mai spus Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne susţine că se încearcă destabilizarea puterii.

"Ceea ce se întâmplă acum nu e deloc în regulă şi normal pentru un stat democratic. Orice lucru bun urmare a măsurilor de gubernare creează o nevoie acută din partea opoziţiei şi a celor care servesc alte interese de a destabiliza guvernul, de a ataca Parlamentul", a precizat ministrul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici