Video Carmen Iohannis, la deschiderea anului şcolar, alături de elevii cărora le e dirigintă - VIDEO

Carmen Iohannis a participat la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“ din Sibiu, unde este dirigintă la clasa a XI-a, prima doamnă spunând să îşi doreşte de la noul an şcolar să predomine rezultatele bune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4115 afișări

Carmen Iohannis a participat la festivitatea de deschidere a noului an, alături de directorul Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr“, iar după festivitate s-a îmbrăţişat cu elevii din clasa a XI-a, unde este dirigintă, transmiţându-le să se bucure de acest an şcolar.

„A început şcoala! Este un moment de bucurie şi de emoţie. Ne dorim un an bun cu rezultate bune, să fim împreună, să nu ne plictisim unii de alţii - nici noi de elevi, nici elevii de noi şi sper că totul va fi foarte bine. Sigur că vom avea şi momente de tristeţe dar sper ca momentele de bucurie să predomine şi să realizăm ceea ce ne dorim. Spun momente de tristeţe pentru că, nu întotdeauna, ceea ce doreşti ţi se şi întâmplă şi sunt şi eşecuri în şcoală. Nu poţi avea doar nota 10 şi să câştigi toate concursurile şi, atunci, trebuie să ştii să te remontezi şi să încerci din nou. Important este să participi şi să nu te laşi”, a declarat Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis a precizat că şi în acest an şcolar va preda cu jumătate de normă, marţea şi miercurea.

După festivitatea de deschidere a anului şcolar, Carmen Iohannis s-a îmbrăţişat cu elevii din clasa sa şi au făcut „selfiul tradiţional”, apoi s-au reîntâlnit în sala de curs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici