Casa unui secretar de stat din ministerul Energiei, spartă de hoţi

Casa părintească din localitatea Ciuperceni, judeţul Gorj, a secretarului de stat din ministerul Energiei, Doru Vişan, a fost călcată de hoţi, aceştia reuşind să plece cu mai multe aparate electrocasnice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1319 afișări
Imaginea articolului Casa unui secretar de stat din ministerul Energiei, spartă de hoţi

Casa unui secretar de stat din ministerul Energiei, spartă de hoţi

"Sâmbătă, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat din comuna Ciuperceni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa sa, de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări privind infracţiunea de furt calificat. Cercetările continuă pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului" a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, pentru MEDIAFAX.

Imobilul aparţine secretarului de stat în ministerul Energiei, Doru Vişan.

Potrivit unor informaţii, hoţii au furat mai multe aparate electrocasnice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici