Video Cascadorie pe o stradă din Galaţi: O maşină „zboară” peste un scuar, din cauza vitezei excesive

O „cascadorie” a fost surprinsă vineri de o cameră video stradală, în Galaţi. Maşina schimbă brusc direcţia de mers, iese de pe carosabil, sare peste bordura supraînalţată de pe o stradă, traversează scuarul şi ajunge pe contrasens.

7678 afișări

„Cascadoria” s-a produs vineri şi a fost surprinsă de o cameră video stradală.

Poliţiştii l-au amendat pe „cascadorul de ocazie” pentru neasigurare la schimbarea direcţiei de mers.

Potrivit poliţiştilor, şoferul are 23 de ani şi a fost sancţionat cu o amendă de 725 de lei şi 3 puncte penalizare pentru neasigurare la schimbarea direcţiei de mers. Agenţii au luat această decizie după ce au vizionat filmarea.

În imagini apare maşina care merge cu viteză în timp ce încearcă să depăşească coloanele de maşini aflate într-o zonă foarte aglomerată de pe principala arteră a oraşului Galaţi.

Şoferul forţează o depăşire, schimbă direcţia de mers, dar nu mai poate controla autoturismul care se loveşte de bordură şi apoi plonjează peste scuar, ajungând tocmai pe contrasens. În timpul incidentului, nu au fost victime şi nu au existat alte maşini lovite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici