Casele în stil mediteranean sunt ultimul trend în România. Care sunt particularităţile lor

  • Vadim şi Gabriel au construit în Iaşi 50 de case în stil mediteranean şi mai au încă 12 în construcţie
  • Acest stil este caracterizat de tavan înalt, ferestre mari şi cromatică deschisă la culoare
  • Şi în Constanţa, pe malul Mării Negre există un ansamblu rezidenţial de 89 de case, construite după arhitectura caselor din Italia.
4048 afișări
Imaginea articolului Casele în stil mediteranean sunt ultimul trend în România. Care sunt particularităţile lor

Casele în stil mediteranean sunt ultimul trend în România. Care sunt particularităţile lor

Îţi place designul caselor din zona Mării Mediterane? Nu mai trebuie să mergi până în Spania, Franţa sau Italia, să te simţi ca în străinătate. Acesta este ultimul trend în România, când vine vorba de arhitectura unei case. Vadim şi Gabriel sunt doi tineri de 34 şi 32 de ani, din Iaşi care au început în 2016 să constuiască case în stil mediteranean. Cererea este uriaşă- până acum au construit 50 de case, mai au 12 în construcţie, iar anul viitor vor să mai ridice încă 50, în stil mediteranean.

Preţurile sunt decente, în funcţie de dotări, plăteşti între 65.000 şi 75.000 de euro. Liliana este avocat, a locuit 25 de ani la bloc, iar recent s-a mutat într-o astfel de casă. A făcut această alegere, influenţată de călătoriile ei prin Europa. Astfel de case găseşti şi la Constanţa. Pe coasta Mării Negre există un ansamblu rezidenţial de 89 de case, construite după arhitectura caselor din Italia.

Liliana Bodrug: Mă întorceam din vacanţe şi când intram în bloc mă lua depresia. M-a influenţat mult ce am văzut în vacanţe. Este proiect reuşit, adaptat nevoilor mele, omului modern, activ.

Vadim Bodrug: Clienţii sunt familii tinere, avem o medie de vârstă de 30 de ani. Vor ceva nou, ceva deosebit, s-au săturat de casele acelea dreptunghiulare, fără un design anume.

Oana Piţigoi, reprezentant ansamblu rezidenţial: Influenţele stilului italian, influente care transformă de altfel intr-un proiect cald, crează aceasta poveste plină de culoare unde Infrastructura verde, poziţia irepetabilă pe coasta Mării Negre, culorile caselor, creeaza aceasta caldura

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici