Casieriile Enel din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu sunt închise luni, de Ziua Energeticianului

Toate casieriile Enel Energie Muntenia din municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise luni, 19 iulie 2010, urmând ca activitatea să fie reluată conform programului obişnuit de lucru, marţi.

322 afișări
Imaginea articolului Casieriile Enel din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu sunt închise luni, de Ziua Energeticianului

Casieriile Enel din Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu sunt închise luni, de Ziua Energeticianului (Imagine: Lorand Vakarcs/Mediafax Foto)

Ene precizează că măsura vine ca urmare a desemnării Zilei Energeticianului ca zi liberă, potrivit acordului semnat cu sindicatele din sistemul energetic şi a prevederilor contractului colectiv de muncă.

Anul acesta, pentru o fluidizare a programului de lucru, ziua de 20 iulie - Ziua Energeticianului - a fost stabilită pentru luni, 19 iulie 2010.

"Ziua Energeticianului este de altfel şi una dintre puţinele sărbători păstrate şi respectate în rândul breslelor din România", spune Enel, care recomandă clienţilor modalităţile alternative de plată, respectiv la bănci, ATM-uri, magazine şi supermarketuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici