Căşti, huse de telefon, jucării şi ochelari de 1,9 milioane lei, confiscate la vama Constanţa Sud

Bunuri în valoare de aproape 1,9 milioane lei, reprezentând huse şi căşti pentru iPhone, dar şi jucării, curele de ceas sau ochelari, susceptibile a purta marcă falsă, au fost reţinute de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud.

260 afișări
Imaginea articolului Căşti, huse de telefon, jucării şi ochelari de 1,9 milioane lei, confiscate la vama Constanţa Sud

Căşti, huse de telefon, jucării şi ochelari de 1,9 milioane lei, confiscate la vama Constanţa Sud

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vanal de Frontieră Constanţa Sud – Direcţia Regională Vamală Bucureşti au descoperit în cadrul unui control asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Polonia mai multe bunuri susceptibile a fi false.

Este vorba de 2.670 bucăţi căşti şi huse telefon iPhone/Apple, 815 bucăţi jocuri construcţie şi diverse jucării marca Lego şi Avengers, 1.600 bucăţi curele ceas marca Hublot Geneve şi 2.760 de perechi de ochelari de soare marca Boss, Ferrari, Prada, Porsche Desing, şi Tommy Hilfiger, care erau succeptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mărcile menţionate.

Valoarea mărfurilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 385.450 euro, respectiv 1.890.000 lei..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici