Cât a vrut să dea mită un tânăr ca să ia permisul auto

Un tânăr în vârstă de 20 ani, din Iaşi, candidat la obţinerea permisului de conducere, a fost prins în flagrant în timp ce oferea 200 de euro unui agent examinator pentru a-l declara admis la proba practică, potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

528 afișări
Imaginea articolului Cât a vrut să dea mită un tânăr ca să ia permisul auto

Cât a vrut să dea mită un tânăr ca să ia permisul auto

"Pe 9 august 2019, un agentul şef principal de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi a sesizat telefonic lucrătorii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi cu privire la faptul că, fiind desemnat în cursul zile să participe la examinarea candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice pentru obţinerea permisul de conducere, unul din candidaţi i-a oferit suma de 200 euro, odată cu înscrisurile prezentate pentru examinare, înţelegând prin aceasta că banii sunt oferiţi în scopul facilitării promovării examenului practic", anunţă DGA, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX

Astfel, lucrătorii DGA Iaşi, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, l-au prins în flagrant pe tânăr, imediat după comiterea faptei.

Bărbatul este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Taguri:
iaşi,
mită,
permis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici