Cât te costă cauciucurile de iarnă? Unde găseşti cele mai bune oferte!

Odată cu anunţul autorităţilor potrivit căruia intenţionează să introducă obligativitatea folosirii cauciucurilor de iarna, firmele de profil au început o campanie de promoţii dintre cele mai atragătoare. Şi deşi Guvernul a amânat aplicarea acestei decizii pentru următorul sezon rece, la o simplă căutare pe internet găseşti o multitudine de oferte.

186 afișări
Imaginea articolului Cât te costă cauciucurile de iarnă? Unde găseşti cele mai bune oferte!

Cât te costă cauciucurile de iarnă? Unde găseşti cele mai bune oferte! (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Trebuie reamintit că la ultima şedinţă de guvern ministrul Transporturilor Anca Boagiu a declarat că anvelopele all-season sunt considerate de iarnă.

Comercianţii oferă, pe lângă preţuri reduse la cauciucuri, în cazul în care sunt achiziţionate mai multe bucăţi, şi transport gratuit, echilibrat roţi sau montare gratuită.

Citeşte mai multe despre cauciucurile de iarnă pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici