Cât te costă să comanzi mici acasă? Comenzile minime au preţuri mai mari decât cele de sushi

  • Micii comandaţi acasă, vin la pachet cu preţuri mari
  • 1 mai în izolare nu este tocmai ieftin de sărbătorit
  • Micii virtuali fac şi ei deliciul publicului din social media
579 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să comanzi mici acasă? Comenzile minime au preţuri mai mari decât cele de sushi

Cât te costă să comanzi mici acasă? Comenzile minime au preţuri mai mari decât cele de sushi

Ziua de 1 mai însemna pentru fiecare dintre noi grătare în aer liber sau petreceri fastuoase la malul mării. Epidemia probabil ţi-a dat toate planurile peste cap, inclusiv pe cele pentru weekend-ul prelungit de 1 mai. În izolare, căutăm variante ca să celebrăm această zi şi să ne bucurăm de gustul faimos al micilor româneşti.

Probabil nu te-ai aşteptat ca micii comandaţi acasă să vină la pachet cu preţuri mari. În Capitală, pentru o comandă minimă de mici ajungi să plăteşti şi 120 de lei. Restaurantele s-au pregătit cu meniuri speciale de 1 mai ce includ mici, preparate la grătar şi bineînţeles, bere.

Dacă nu ai apucat să îţi comanzi acasă şi nici să prepari singur, poţi oricând să te bucuri vizual de mici virtuali. Un filtru de instagram ce ilustrează un grătar virtual a devenit celebru în social media. Pasionaţii folosesc filtrul în tot felul de moduri ingenioase, iar avantajul este că poţi face grătarul oriunde îţi doreşti, inclusiv în casă.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici