Cătălin Drulă anunţă că a crescut numărul călătorilor care folosesc trenul Gara de Nord - Otopeni. „Este o creştere semnificativă”

  • Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă că săptămâna trecută, a fost înregistrată o creştere a numărului de călători cu trenul care leagă Gara de Nord şi Otopeni.
  • Numărul ar putea creşte şi mai mult deoarece traficul de persoane prin aeroportul Otopeni a fost afectat de pandemie.
367 afișări
Imaginea articolului Cătălin Drulă anunţă că a crescut numărul călătorilor care folosesc trenul Gara de Nord - Otopeni. „Este o creştere semnificativă”

Cătălin Drulă anunţă că a crescut numărul călătorilor care folosesc trenul între Gara de Nord şi Otopeni. „Este o creştere semnificativă”

Cătălin Drulă a anunţat că săptămâna trecută o mie de persoane au călătorit în fiecare zi cu trenul între Gara de Nord şi Otopeni.

„Cifra zilei care ne bucură: peste 1000 pasageri pe zi, în medie, la trenul Gara de Nord-Otopeni, în ultima săptamână. Şi continuă să crească, pe măsură ce revenim la normalitate şi oamenii află de această opţiune: convenabilă - staţia de tren este chiar la ieşirea din terminalul Sosiri Internaţionale, ieftină - 4 lei/călătorie, rapidă - 20-25 de minute şi comodă - trenuri curate, legături multiple de la Gara de Nord”, a scris ministrul Drulă, pe Facebook.

Ministrul Transporturilor mai spune că traficul de persoane în aeroportul Otopeni a fost afectat de pandemie şi că, odată cu revenirea acestuia, va creşte şi numărul de călători cu trenul.

E o creştere semnificativă şi vine în contextul unei reveniri a traficului de pasageri pe Aeroportul Henri Coandă - 17000 pasageri/zi, media ultimei săptămâni. Suntem încă departe de perioada ante-pandemie (38% faţă de perioada similară a anului 2019)”, a precizat Drulă.

CITEŞTE AICI: De ce nu s-au înghesuit oamenii în trenul care leagă Gara de Nord de Aeroportul Otopeni

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici