Câţi refugiaţi ucraineni au intrat joi în România

Poliţia de Frontieră transmite că joi au intrat în România 7.733 de cetăţeni ucraineni, în scădere cu 5% faţă de ziua precedentă.

440 afișări
Imaginea articolului Câţi refugiaţi ucraineni au intrat joi în România

„În data de 05.05.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 76.348 de persoane, dintre care 7.733 de cetăţeni ucraineni, în scădere cu 5% faţă de ziua precedentă”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Potrivit comunicatului de presă, pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.147 cetăţeni ucraineni, în scădere cu 9,5%, iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 1.502 cetăţeni ucraineni, scădere cu 14,8%.

De la declanşarea acestei crize până joi noaptea, la nivel naţional, au intrat în România 866.916 cetăţeni ucraineni. De asemenea, începând cu data de 10 februarie 2022, perioadă pre-conflict, au intrat în ţară noastră 901.445 ucraineni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
refugiaţi,
ucraina,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici