Video Câţi români au intrat în ultimele 24 de ore în ţară. Cum ajung în izolare cei care au venit din străinătate

  • Aproape 17.000 de români au intrat în ţară în ultimele 24 de ore
  • Dintre acestea, aproximativ 7.000 de persoane au fost trimise în izolare la domiciliu
  • Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei a fost Nădlac I
1658 afișări

„Avem în maşină testele de coronavirus negative şi noi mergem în izolare. De ce? Pentru ce?”

Este replica unei românce care a petrecut mai bine de opt ore în maşină. La fel ca ea, aproape 17.000 de oameni au intrat în România în ultimele 24 de ore. Poliţia de Frontieră a anunţat că 7.000 dintre ei au fost trimişi în izolare la domiciliu. Conform hotărârii Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în starea de alertă toţi cei care intră în România pot alege să se izoleze la domiciliu. 

Probleme au fost şi la ieşirea din România. La câţiva kilometri de graniţă era şi un român plecat cu o zi în urmă din Constanţa cu destinaţia Germania.

„De aseara de la ora 9 (am plecat n.r.). Nu ştiu cum mai rezistăm. Va trebui să trec Ungaria în tranzit, n-avem voie să oprim, şi Austria în tranzit”, a declarat acesta. 

Poliţia de Frontieră a anunţat că că a luat măsuri pentru fluidizarea traficului la intrarea în ţară.

„Traficul a fost redirecţionat prin alte 4 puncte de trecere a frontierei: PTF Borş, PTF nădlac II, PTF Vărşani şi PTF Petea”, a spus comisar Alexandra Glăvan, purtător de cuvânt Poliţia de Frontieră. 

Cel mai tranzitat punct de trecere a frontierei a fost Nădlac I, de unde au fost trimise în izolare aproape 2.900 de persoane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici