Căutări disperate în Caraş-Severin: Forţe impresionante pentru găsirea unor copii de 3 şi 5 ani, dispăruţi de acasă

Forţe impresionante, printre care şi un elicopter, sunt implicate joi dimineaţa în acţiunea de căutare a doi copii, de 3 şi 5 ani, dispăruţi de acasă.

517 afișări
Imaginea articolului Căutări disperate în Caraş-Severin: Forţe impresionante pentru găsirea unor copii de 3 şi 5 ani, dispăruţi de acasă

Căutări disperate în Caraş-Severin: Forţe impresionante pentru găsirea unor copii de 3 şi 5 ani, dispăruţi de acasă

Potrivit IPJ Caraş-Severin, căutările minorilor de 3 şi 5 ani, din Globurău, s-au desfăşurat fără întrerupere de la momentul sesizării.

De joi dimineaţa, un elicopter IGAV cu un echipaj la bord survolează întreaga zonă împădurită din apropierea localităţii de dispariţie.

La acţiune participă joi dimineaţa peste 250 de persoane, suplimentar faţă de cele angrenate pe timpul nopţii. Aproape 100 de poliţişti, 20 de jandarmi, inclusiv jandarmi montani, 41 de pompieri militari, 8 specialişti Salvamont, voluntari, pădurari şi localnici care cunosc foarte bine zona, împărţiţi în echipe, au împânzit întreaga zonă de căutare.

La faţa locului se acţionează în continuare cu doi câini, urmând a fi adus un al treilea câine antrenat în misiuni de căutare-salvare aparţinând Serviciului Salvamont Caraş-Severin.

Cei doi copii, de 3 şi 5 ani, sunt fraţi şi au dispărut de la domiciliul din satul Globurău, comuna Mehadia.

„Astăzi, 03 iunie, la ora 00.10, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mehadia au fost sesizaţi despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, Frăţilă Florin Gheorghe, de 5 ani, şi Frăţilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu şi nu au mai revenit până în prezent”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Cei care pot furniza informaţii cu privire la cei doi minori dispăruţi sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici