Căutări disperate la Marea Neagră. Trei persoane lipsesc de trei zile, după ce au ieşit cu barca în zona 2 Mai

Căutările celor trei persoane care au fost date dispărute, miercuri seara, după ce au ieşit la pescuit pe mare cu o ambarcaţiune cu motor, continuă şi vineri, anunţă reprezentanţii Gărzii de Coastă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1084 afișări
Imaginea articolului Căutări disperate la Marea Neagră. Trei persoane lipsesc de trei zile, după ce au ieşit cu barca în zona 2 Mai

Căutările celor trei persoane care au ieşit la pescuit cu barca pe mare în zona 2 Mai continuă

Potrivit Gărzii de Coastă, la solicitarea Centrul Maritim de Coordonare Constanţa, două mijloace de mobilitate navală din cadrul Gărzii de Coastă au reluat, vineri, acţiunea de căutare a celor trei pescari dispăruţi miercuri.

La această oră, căutarile continuă cu trei mijloace de mobilitate navală ale Gărzii de Coastă şi una din cadrul ARSVOM şi în apele bulgăreşti.

Potrivit reprezentanţilor Gărzii de Coastă Constanţa, miercuri seară, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din Mangalia au fost informaţi telefonic despre faptul că o barcă cu motor, în care se aflau trei persoane ce ieşiseră la pescuit în zona 2 Mai, de la ora 14.00, nu s-a întors în port şi nu poate fi contactată.

„Imediat după primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două ambarcaţiuni ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea bărcii, respectiv a persoanelor în cauză”, au precizat reprezentanţi Gărzii de Coastă.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliţiei de Frontieră au fost informate autorităţile de frontieră bulgare şi Centrul Maritim de Coordonare Constanţa (MRCC).

Cei trei bărbaţi au vârste cuprinse între 50 şi 65 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici