Caz bizar. O femeie din Constanţa a intrat în comă după ce capul i-a fost prins de sistemul de decapotare al maşinii

  • O femeie de 32 de ani a fost transportată, sâmbătă dimineaţa, la spital în stare gravă
  • Aceasta a intrat în comă după ce şi-a prins capul în sistemul de decapotare al maşinii
7555 afișări
Imaginea articolului Caz bizar. O femeie din Constanţa a intrat în comă după ce capul i-a fost prins de sistemul de decapotare al maşinii

Caz bizar in Constanţa

O femeie de 32 de ani a fost transportată, sâmbătă dimineaţa, la spital în stare gravă după ce şi-a prins capul în sistemul de decapotare al maşinii. Incidentul a avut loc într-o intersecţie din oraşul Constanţa.
 
Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă dimineaţa cu privire la faptul că o femeie şi-a prins capul între haion şi sistemul de decapotare al autoturismului.
 
Femeia a fost dusă în comă la spital.
 
„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că victima se afla pe bancheta din spate, iar în momentul în care a fost activat sistemul de decapotare de către pasagera din dreapta-faţă, capul i-a fost prins între haion şi sistemul de decapotare. Femeia are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare comatoasă”, au transmis poliţiştii.
 
Conform acestora, în maşină se aflau trei femei şi şoferul.
 
În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici