Caz cumplit de sărbători: Femeie venită din Anglia la rudele din România, găsită moartă în râul Mureş. FOTO

Femeia de 37 de ani venită din Anglia şi dată dispărută de vineri de rudele la care stătea în judeţul Alba a fost găsită moartă, sâmbătă după-amiază, în râul Mureş.

4333 afișări
Imaginea articolului Caz cumplit de sărbători: Femeie venită din Anglia la rudele din România, găsită moartă în râul Mureş. FOTO

Pompierii din Alba caută în râul Mureş o femeie de 37 de ani

UPDATE Femeia din Anglia, căutată de pompieri în râul Mureş, a fost găsită moartă

Anunţul potrivit căruia femeia căutată de pompieri în râul Mureş a fost găsită moartă a fost făcut de IPJ Alba.

Căutările în zona râului au fost efectuate de pompierii din cadrul Detaşamentului Aiud pe raza localităţii Rădeşti.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre o femeie de 37 de ani care a venit recent din Anglia la rudele sale din Aiud.

Familia a reclamat dispariţia acesteia de vineri.

Aceleaşi surse spun că femeia se află sub tratament psihiatric şi existau informaţii potrivit cărora a fost văzută în apropierea râului Mureş.

Ştirea iniţială: 

Detaşamentul de Pompieri Aiud intervine pentru căutarea unei persoane dispărute în râul Mureş, pe raza localităţii Rădeşti.

Potrivit ISU Alba, căutările se fac, la cererea Poliţiei, cu o autospecială pentru prima intervenţie şi comandă şi o barcă pneumatică.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre o femeie de 37 de ani care a venit recent din Anglia la rudele sale din Aiud.

Familia a reclamat dispariţia acesteia de vineri.

Aceleaşi surse spun că femeia se află sub tratament psihiatric şi există informaţii potrivit cărora a fost văzută în apropierea râului Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici